nilssonbygger.blogg.se

Familjen Nilsson håller på att bygga hus, följ resan här! Vi bygger ett Tranan special utanför Bollnäs i vackra Hälsingland. Ett projekt som startade under våren 2013 med planering och gick igång ordentligt under hösten.

Tak

Kategori: Allmänt

Så börjar takläggning: 
 
 
Minusgraderna attackerade inatt, så vattnet har frusit. Bara att hoppas att det inte blir nåt tok när det tinar upp igen!
 
Helgen tillbringades delvis i Gävle med dansen i fokus, men vi hann med att åka och titta på ett hus utanför Valbo också. Det var deras ritningar som vi utgått ifrån, men vi gjorde en hel del förändringar för att det skulle passa oss. De ligger lite före oss i processen och håller på att sätta dit fönster och dörrar för att täta huset. Vi som har flera byggkillar på plats hinner dock snart i kapp och förbi.
 
Ögoninflammation har saktat ner mitt tempo idag, så pass att jag fått sjukskriva mig. Det funkade bättre att blunda i härliga danser igår än att sitta vid en datorskärm, med glasögonen på och försöka fokusera. Brillor och jag är definitivt ingen bra kombo - tur att jag oftast kan ha linser!
 
Over and out
 

Kommentarer

 • Bigfoot säger:

  Halloj!
  Bedrövligt att vi inte hann att ta några härliga danssteg ihop i helgen.
  Otakt är världens lön.........
  Det bidde "bara" lite fikasällskap under maran.
  Krya på sig så hoppas vi på bättre lycka nästa gång.
  KRAM

  Svar: Ögat är lyckligtvis bättre idag!Ja, synd på dansen som inte blev av, men som sagt - vi får göra nya försök! Den som väntar på nåt gott väntar ju alltid för länge.. eller hur det nu är man säger
  Kram på dig och fina frun!
  Lotta Nilsson

  2013-10-21 | 23:45:49

Kommentera inlägget här: