nilssonbygger.blogg.se

Familjen Nilsson håller på att bygga hus, följ resan här! Vi bygger ett Tranan special utanför Bollnäs i vackra Hälsingland. Ett projekt som startade under våren 2013 med planering och gick igång ordentligt under hösten.

Och rensningen fortsätter....

Kategori: Allmänt

Några vändor till soptippen med prylar som legat i källaren och på vinden. Några garderober och dörrar har vi förflyttat till en lada för att de så småningom ska förpassas till maskinhallen. Det känns riktigt bra att vi sparar på några godbitar och sådant som faktiskt kan komma till användning. Förhoppningsvis kan vi till exempel använda en av de gamla dörrarna till skafferiet i köket! Kanske gungstolen kan fixas till, så jag kan sitta och titta på när mannen fixar biffen! :)
 
 
 
 Idag ringde även elfirman som funderade över om vi vill ha eluttag ovanför fönstren med mera... Käre värld - som om vi har tänkt på dylika detaljer!?!  Men, men, eftersom vi ändå var på väg från soptippen avlades ett besök hos elfirman för att räta ut några av frågetecknen, (från ? till ! alltså! :-) )  
 
Nu står iallafall en färdigpackad släpvagn utanför huset, redo för en liten tur imorrn bitti. Mannen tog sig en joggingrunda med polarna och själv hamnade jag framför datorn och om en stund har jag för avsikt att däcka i soffan med en stickning. Ungdomarna är hemmavid och lite kvalitetstid med dem är ju verkligen inte fel!

Kommentarer

  • Grazzaa säger:

    Nu väntar vi på mer spännande händelser...Tack för trevligt festsällskap!

    2013-07-16 | 10:36:38

Kommentera inlägget här: