nilssonbygger.blogg.se

Familjen Nilsson håller på att bygga hus, följ resan här! Vi bygger ett Tranan special utanför Bollnäs i vackra Hälsingland. Ett projekt som startade under våren 2013 med planering och gick igång ordentligt under hösten.

Smärtor, leksaker och grundning

Kategori: Allmänt

 
När alla leveranser kommer, när gruset packas och när snön ska skottas - ja, då är det tydligen bra med en hjullastare. Så bra att herrn i huset kom på att han vill ha en egen...
Så efter lusläsning av Blockets annonser och många diskussioner med kompis-Per så blev det en liten söndagsutflykt för N-E. Resultatet kom på måndagen lagom till leverans av maskinhallsdelarna: 
 
 
 
Annars börjar det närma sig gjutning och idag ser det ut så här: 
 
 
 
 
 
 
Och maskinhallen har fått slingor lagda: 
 
Eftersom min rygg smärtar och jag fyllt år så blev jag firad genom lite shopping: 
 
:-)
 

Kommentarer

 • Bigfoot säger:

  Klart att stora pojkar ska ha stoooora leksaker.
  Undrar vad du fick Lotta på din födelsedag med tanke på att Nils-Erik gav sig själv denna present utan att ens fylla år!!!!
  Måste ha varit något väldigt spektakulärt!!!
  KRAM

  2013-08-22 | 08:19:19
 • Grazzaa säger:

  GRATTIS i efterskott Lotta! Och krya på Dig! Det är klart att det behövdes ett stort fordon till det lilla garaget som blev en maskinhall. Lovar att det finns fler bra och ha saker när man ska bo på landet igen!

  Svar: Japp, det kommer att bli superbra! Tack för hälsningen och ha det så bra du med! Ser fram emot besök nästa sommar! :)
  Lotta Nilsson

  2013-08-27 | 15:04:33

Kommentera inlägget här: