nilssonbygger.blogg.se

Familjen Nilsson håller på att bygga hus, följ resan här! Vi bygger ett Tranan special utanför Bollnäs i vackra Hälsingland. Ett projekt som startade under våren 2013 med planering och gick igång ordentligt under hösten.

Livsprojekt

Kategori: Allmänt

Så var det då dags att starta upp ett cyberliv i bloggvärlden, som förhoppningsvis ska sträcka sig över vårt stora byggprojekt - ett hus- och maskinhallsbygge.
 
Vi - det är Nils-Erik och jag, Lotta som bestämt oss för att förnya husbeståndet på en fastighet utanför Bollnäs i det vackra Hälsingland. Huset som vi valt ett modifierat Trananhus från Fiskarhedenvillan och det kommer att byggas på en plats där det redan står ett gammalt hus, som ska rensas ur och rivas.
Efter några månader med ivrigt funderande och ett par resor till både Borlänge och Gävle har vi nu lyckats besluta oss för hur huset ska se ut. Det garage som vi i början bestämt oss för, har omvandlats till en stor maskinhall som typ nästan var på rea.... Och då kan nu ju förstå hur det är - för rea är ju verkligen inte fy skam det! (Går dock inte upp mot sko-rea... ;-)  )
 
Hur som helst så har ritningar färdigställts, och så här ska det se ut
 
Planlösningen kommer att se ut så här:
 
 
Och övervåningen så här: 
 
Så let the fun begin! 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Vad spännande:)

    2013-07-04 | 16:34:54

Kommentera inlägget här: